Povestea mea

Sunt Corina, trainer in industria frumusetii, ghidez tinerele interesate sa inceapa o cariera in domeniul extensiilor de gene.

Am un portofoliu de cursuri personalizate, care combina parti teoretice cat si practice personalizate pentru nevoia fiecarei cursante.
Am creat unicul curs creativ despre cum sa realizezi fotografii in industria frumusetii, care sa genereze impact in social media si sa iti aduc potentiali clienti.
Mi-am dezolvat propria tehnica de creare si aplicare extensii de gene, cu un efect de alungire extrema a ochilor, speciala pentru lucrarile comerciale (lucrari de salon, pentru cliente care dureaza maxim 2 ore, nu lucrari pentru portofoliu care dureaza peste 6 ore).
Aceasta tehnica proprie se creaza cu ajutorul curburilor speciale si am reusit sa le aduc la o rezistenta de pana la 8-9 Saptamani.
In munca mea combin cursurile fizice din Constanta, sau alte orase in care colegele mele se ocupa de organizare, dar si o multitudine de cursuri online, dedicate fiecarui subiect cu lux de amanunte.
Ca si stilist de extensii de gene, misiunea mea este sa imbunatatesc viata femeilor, oferind cele mai calitative servicii de infrumusetare, cu o abordare individuala pentru fiecare clienta in parte.
După ce mi-am construit cariera de succes în calitate de stilist de gene, trainer, castigatoare a mai multor premii si organizatoare de evenimente dedicate evolutiei persoanelor care activeaza in acest domeniu, acum ma dedic total echipei mele si a academiei noastre.

Social Media